O Bolu'yu, onlar da Şampiyonu gururlandırdılar

O Bolu'yu, onlar da Şampiyonu gururlandırdılar O Bolu'yu, onlar da Şampiyonu gururlandırdılar
A- A+

Dünya Gençler Muay-Thai 71 kilo Şampiyonu olarak Bolumuzu ve ülkemizi gururlandıran Selin Nur Kazan bu sabah saatlerinde altın madalyası ile Bolu’ya gelirken, tebrik ziyaretleri de hız kesmeden başladı.

Bu tebrik ziyaretlerinin içinde ise Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve Bolu Bel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Temel’in birlikte gerçekleştirdikleri ziyaret, Dünya Şampiyonu Selin Nur’a çok yakıştı.

Selin Nur Kazan’ın evine davul-zurna eşliğinde giderek Kazan Ailesinin yaşadığı evin sokağını düğün alayına çeviren Özdemir ve Temel, hem şampiyonu hem de ona yıllardır emek veren Ailesini tebrik ettiler.

Ziyaret sırasında açıklama yapan Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir; “Dünya şampiyonuyla fotoğraf çektirmek de onunla birlikte olmakta, onu karşılamakta çok güzel bir şey. Benim için de çok güzel bir duygu. Teşekkür ediyorum. Hem ilimiz adına hem Başkanımız adına kutluyorum. Bolu olarak, Türkiye olarak gerçekten gururlandırdı. Daha çok küçük. İlk şampiyonluğu. Bundan sonraki yıllar içerisinde de hayatı boyunca dünya şampiyonluğu elde edeceğini düşünüyorum. Bizim için çok büyük gurur kaynağı, mutluluk kaynağı. Kendisini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Türküler ve oyun havaları eşliğinde yapılan ziyaret sonunda Özdemir, Temel ve şampiyon Selin Nur Kazan karşılıklı oynayarak, şampiyonluğu doyasıya kutladılar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler